MetkuMods

Sapphire HD 5850 Toxic

Hiljainen kortti loistavalla laskentateholla

Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 11.05.2010
Valmistaja: Sapphire
Tuoteryhmä: Näytönohjaimet
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Atin uusien HD5850 ja 5870-korttien julkaisusta on jo kulunut sen verran aikaa, että useat valmistajat ovat saaneet omat erikoisemmat mallinsa markkinoille. Nämä mallit voivat olla jo tehtaalla ylikellotettuja, tarjota parempia jäähdyttimiä, pidempiä takuuaikoja, sekä muita referenssikorteista poikkeavaa. Mikä siis erottaa Sapphiren HD5850 Toxicin joukosta? Otetaampa selvää.

 

Pakkaus & Bundle

 

Sapphire HD 5850 Toxic - Hiljainen kortti loistavalla laskentateholla
 

5850 Toxic toimitettiin testiin valtavassa ja houkuttelevasti kiiltelevässä laatikossa, johon on painettu selvästi myös kortin tärkeimmät tekniset tiedot. Toisaalta valtava laatikko myös suojelee hyvin sisällä olevaa korttia, joten kaipa suuri koko on vain hyvä asia.

 

Sapphire HD 5850 Toxic - Hiljainen kortti loistavalla laskentateholla
 

Laatikon kokoon nähden bundlen määrä on hyvinkin vähäinen. Laatikosta paljastuu vain ajuri-CD, SimHD-levy, crossfire-silta, sekä pari adapteria virtajohdoille ja yksi DVI-D-SUB-adapteri. Ei siis mitään tavallisuudesta poikkeavaa.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy