MetkuMods

Sapphire Ultimate HD4670

"Passiivinen jäähdytys on uusi musta!"
 
Kirjoittaja: Toni 'HaoKi' Siik
Julkaistu: 29.01.2009
Valmistaja: Sapphire
Tuoteryhmä: Näytönohjaimet
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

AMD:n HD4K-sarja todellakin otti näytönohjain markkinat rytinällä haltuunsa. Vaikka missään sen hetkisessä HD4K-sarjan kortissa ei ollutkaan tarpeeksi potkua ottamaan tehokkaimman näytönohjaimen valtikkaa, niillä oli lyömätön teho/hinta-suhde. Nvidia joutui jopa laskemaan omien tuotteidensa hintoja melko rankasti, jotta ne pysyivät kilpailukykyisinä. Aiheutettuaan kaaosta tehokkaampien näytönohjaimien joukossa, AMD korvasi myös keskitason tuotteitaan uusilla. HD4670:nen on yksi näistä keskitason kilpailijoista, jotka tuovat suhteellisen hyvää tehoa mukavan matalalla hinnalla.

Nyt kun HD4670-kortit ovat olleet markkinoilla hetken aikaa, olemme jälleen alkaneet näkemään valmistajien omiin piirilevyihin ja ratkaisuihin perustuvia versioita niistä. Kortti jota tänään tarkastellaan hieman tarkemmin, on Sapphiren passiivijäähdytyksellä varustettu Ultimate HD4670. On jännää nähdä kuinka kauas sisarustensa taakse tämä kortti jää.

Pakkaus

 

Sapphire Ultimate HD4670
 

Aivan kuten aikaisemmin arvostellun Sapphire HD4850 Toxic kortin kohdalla, sen pienempi sisar jatkaa samaa rataa ainakin pakkauksen suhteen. Kortti voidaan ostaa suhteellisen pienessä laatikossa, josta löytyvät kaikki modernin myyntipakkauksen tuntomerkit. Entä mitä laatikosta sitten löytyy?

Bundle

 

Sapphire Ultimate HD4670
 

Bundle ei sinänsä eroa oikeastaan millään muotoa Sapphiren vakio bundlesta. Ainoa huomattava ero on se, että kortin mukana ei toimiteta minkäänlaisia adaptereja. Syitä tähän tarkastellaan hieman myöhemmin kun pääsemme itse korttiin käsiksi.
Sivut:  1 2 3 4 5 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy