MetkuMods

SilverStone Fortress FT01

Erittäin tyylikäs kokoalumiininen kotelo
 
Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 02.09.2009
Valmistaja: SilverStone
Tuoteryhmä: Tietokonekotelot
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Ulkoa

 

SilverStone Fortress FT01 Review
 

FT01 on todella tyylikäs kotelo ja se seuraa linjoiltaan hyvin pitkälti isompaa TJ07-mallia. Fortress käyttää myös samaa unibody-rakennetta kuin TJ07. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kotelon katto, etulevy ja pohja on väännetty samasta alumiininpalasta, joka puolestaan tekee kotelosta hyvin tukevan oloisen.

 

SilverStone Fortress FT01 Review
 

Suurin osa kotelon etulevyä on pyhitetty viidelle 5,25" asemapaikalle. Alaosassa puolestaan on verkko, joka peittää alleen 180 mm tuulettimen. Verkon keskelle on vielä liimattu SilverStonen lumihiutale-logo. Verkon ja asemapaikkojen väliin on vielä sovitettu virtanappi ja sininen virtaledi, jonka keskellä on punaisena vilkkuva HDD-ledi. Valitettavasti asemien suojalevyt eivät ole samaa 6 mm alumiinia kuin muu etulevy, jonka vuoksi ne eroavat väriltään hieman muusta etulevystä. Toisaalta ne sopivat hyvin yhteen niinikään hieman erisävyisen tuuletinritilän kanssa ja kaikenkaikkiaan ero on todella pieni, eikä se käytännössä pistä silmään.

 

SilverStone Fortress FT01 Review
 

Kotelon katossa, muovisessa syvennyksessä on niin kotelon etulevyliittimet kuin myös toinen virtanappi. Periaattessa tämä kytkin on tarkoitettu resettiä varten, mutta jos kotelo on lattialla, sopii tämä mielestäni paremmin virtanapiksi. Mene ja tiedä, jokainen kytkekööt nappulat kuten tahtoo.

Liitännät sisältävät perinteiset kaksi usbia, yhden firewiren, sekä 3,5 mm jakit mikrofonille ja kuulokkeille.

 

SilverStone Fortress FT01 Review
 

Kotelon pohjassa on kaksi paksusta alumiinista muotoiltua jalkaa, sekä kumitassut vähentämässä pöytään johtuvia tärinöitä ja estämässä naarmuja. Pohjassa on myös virtalähteelle tarkoitettu ilmanotto, mutta valitettavasti tämän reiän pölynsuodatin on todella vaikea irroittaa (vaatii virtalähteen irroittamisen).

 

SilverStone Fortress FT01 Review
 

Kotelon takalevyssä ei ole mitään yllättävää. Virtalähde on sijoitettu kotelon pohjalle, sen yläpuolella on seitsemän PCI-paikkaa rei'itettyine suojalevyineen ja aivan kotelon yläosassa vielä kaksi reikää vesijäähdytyksen letkuille. Ilmanvaihtoa ajatellen takalevyssä on yksi 120 mm tuuletin puhaltamassa ulos ja ylimääräistä ritilää vielä pci-paikkojen vieressä.
Sivut:  1 2 3 4 5 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy