MetkuMods

Silverstone PS05

Paljon jäähdytyspotentiaalia tarjoava kotelo

Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 12.06.2011
Valmistaja: Silverstonetek
Tuoteryhmä: Kotelot
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

Lämmöt

Toisin kuin asennuskuvissa, oli lämpötestien aikana käytössä Sapphire HD 4890-näytönohjain. Tätä muutosta lukuunottamatta menetelmä oli sama kuin muulloinkin, kotelo- ja CPU-tuulettimet pyörivät täydellä nopeudella ja rasitustesteissä käytettiin Furmark- ja Intel Burntest-ohjelmia.

 

Silverstone PS05 - Paljon jäähdytyspotentiaalia tarjoava kotelo
 

Kun kotelossa on vain yksi tuuletin, käyvät osat väistämättä kuumina. Kiintolevy pysyi testeissä vakaassa 38 asteessa, kun taas CPU oli ilman rasitusta 48-asteinen ja lämpeni 61-asteeseen ja näytönohjain 86-asteeseen rasituksessa. Lämmöt eivät ole vielä hälyttävän korkeita, mutta lisätuuletus olisi paikallaan.Yhteenveto


PLUSSAT 
 • Musta sisusta
 • Paljon asennuspaikkoja tuulettimille

  MIINUKSET 
 • Ei reikiä kaapelien läpiviennille
 • Vaikeasti irroitettavat pölysuodattimet
 • Vakiona vain yksi tuuletin
 • Award
  Pronssia!


  Kaikenkaikkiaan Silverstone Precision PS05 on siis juurikin mitä pakkaus lupaa - yksinkertainen, edullinen kotelo ihmisille jotka kaipaavat halpaa koteloa. Mukaan on saatu mahdutettua ominaisuuksia kuten työkaluvapaa asennus ja pölysuodattimet, mutta kuten muutamissa muissakin edullisen pään koteloissa, eivät ne tälläkään kertaa toimi yhtä hyvin kuin kalliimpien koteloiden vastaavat ominaisuudet.

  Tällä kertaa pölysuodattimet nousivat suurimmaksi ongelmaksi, sillä kun lisätuulettimet on asennettu, ei yhtään suodattimista enää saa irroitettua helposti puhdistettavaksi. Miinusta tulee myös korttipaikkojen pikalukosta, joka eri ole vaikuttanut riittävän tukevalta pitkän ja painavan näytönohjaimen kanssa. Yhden tuulettimen johdosta myös lämpötilat nousivat melko korkeiksi. Jos mikään näistä ongelmista ei vaikuta kovin vakavalta, voi PS05 olla edelleen hyvä ostos, mutta itse suosisin edelleen mielummin Antecin Three Hundredia.
  Metku on Facebook

  Lisätietoja

  Silverstonetek

  Aiheeseen liittyviä artikkeleja Metkussa  Silverstonetek GD07 -HTPC-kotelo

  Lian Li PC-7HX -kotelo

  Silvestonetek TJ04-E -kotelo
  Näytä kaikki arvostelut tästä kategoriasta.


   

  Sivut:  1 2 3 4 


   
    Content in english!
    Sisältö suomeksi!

   Google

   .:Back to top Bandwidth by Mpoli

  Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
  All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
  All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy