MetkuMods

Silverstone Raven 2

Tyylikäs kotelo uudella lähestymistavalla
Malli: RV02B-W
Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 20.12.2009
Valmistaja: Silverstone
Tuoteryhmä: Tietokonekotelot
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Tämän vuoden alkupuolella Silverstone julkaisi Raven-kotelon, joka toi mukanaan uusia ideoita, kuten positiiviseen paineeseen perustuvan jäähdytyksen ja kummallisesti sijoitellun emolevyn. Alkuperäisen julkaisun jälkeen Silverstone ei ole jäänyt lepäämään laakereillaan, vaan ovat ilmeisesti puurtaneet kovasti uuden version kimpussa, sillä jo nyt Raven 2 löysi tiensä testiimme. Uuden tulokkaan sanotaan seurailevan alkuperäisen Ravenin teemaa, mutta myös eroavan joillakin osa-alueilla. Eiköhän siis oteta selvää mistä koko Raven-sarjassa on kyse!

 

Pakkaus ja tekniset tiedot

 

Silverstone Raven 2 System Enclosure - RV02B-W
 

Kotelo saapui testeihimme mustassa ja oudon muotoisessa laatikossa. Kuvat tuotteesta ovat melko taiteellisia, mutta kaikki tekniset tiedot ja kantokahvat laatikosta kyllä löytyy. Mainoslauseet näyttävät tällä kertaa kehuvan pääosin 90 asteen kulmassa olevaa emolevyä ja hyvää jäähdytystä.

 
Mallinumero SST-RV02B (musta)
SST-RV02B-W (musta ikkunalla)
 
 
Materiaali 0,8 mm teräs, muovi
Väri Mattamusta
Emolevy SSI CEB, ATX (max 12. x 11.) , Micro ATX
   
Asemapaikat Ulkoiset 5.25" x 5 or 8 (Ilman kiintolevyjä)
--
Sisäiset
3.5" x 3 (värinänvaimennuksella), 2.5. x 1 for SSD
Jäähdytys    
   
   
Katossa 1 x 120 mm, 950rpm, 18dBA
Bottom 3 x 180 mm, 700/1000rpm, 18/27dBA
   
Korttipaikat 8
Etulevyn liitännät
USB2.0 x 2
audio x 1
MIC x 1
   
Lisäkortit Korttien pituus max. 12" (304,8 mm)
Paino 12.5kg
Ulkomitat 212mm (L) x 503mm (K) x 643mm (S)
   

Ensisilmäyksellä spekseistä voisi päätellä että kyseessä on varsin normaali teräskotelo, mutta tarkemmin katsottuna mittasuhteet näyttävät varsin erikoisilta. Kotelosta on olemassa myös ikkunaton versio, mutta testikappaleemme on sivuikkunalla varustettu malli. Jäähdytyksestä vastaa pääosin kolme isoa 180 mm tuuletinta, joihin tutustuimme jo Fortress-arvostelussa. 12,5 kg painoinen rohjo ei varsinaisesti ole LAN-ystävällinen ja Ravenia saa tietysti vain mustana.

 

Bundle

 

Silverstone Raven 2 System Enclosure - RV02B-W
 

Pieneen pahvilaatikkoon on pakattuna käyttöohje, pussillinen ruuveja, muutama uudelleenkäytettävä nippuside, tuuletinadapteri, sekä valikoima erilaisia muovisia kiinnikkeitä. Nämä osat sisältävät adapterit 2,5" -kiintolevylle, 3,5" -ulkoiselle asemalle, sekä kiinnityspalat vesijäähdytyksen kennolle. Kuvassa näkyvä tarranauha on hieman yllättäen tarkoitettu virtalähteen kiinnittämiseen.
Sivut:  1 2 3 4 5 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy