MetkuMods

Silverstonetek TS01B

RFID-suojattu 2.5" SATA -kotelo
Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 20.04.2008
Valmistaja: Silverstonetek
Tuoteryhmä: Tallennus
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Ulkoiset kiintolevyt, etenkin 2,5" mallit, ovat käteviä läppärin käyttäjille, jotka tarvitsevat lisää tallennustilaa. Näitä pieniä ulkoisia asemia pidetään usein matkoilla mukana kannettavan tietokoneen mukana, joka valitettavasti lisää myös riskiä hukata levy. 2,5" kiintolevyjen kokojen yltäessä jo 320 gigatavuun, voi pienikin levy pahimmassa tapauksessa sisältää lähes loputtomasti salaiseksi luokiteltua dataa, joka väärissä käsissä voi aiheuttaa suuria ongelmia. Juuri tämä vaara johdattaakin meidät sujuvasti salasanasuojaukseen ja kryptattuihin kiintolevyihin. Silverstone on tuonut markkinoille mielenkiintoisen uutuuden, joka tähtää salattujen 2,5" levyjen markkinoille - TS01B:n.

PAKKAUS JA SEN SISÄLTÖ

 

Silverstonetek TS01B RFID 2.5 SATA Enclosure
 

TS01B toimitetaan tyylikkäässä tummassa pakkauksessa, johon on painettu teknisiä tietoja ja kuvia tuotteesta. Pakkaus myös ilmaisee ostajalle, että kotelo käyttää salasanan sijaan RFID-tekniikkaa oikean käyttäjän tunnustamiseen.

TS01:n merkittävimmät ominaisuudet:

  • RFID-suojaus
  • Ei vaadi erillisiä ajureita tai ohjelmistoja toimiakseen
  • Tukee 2.5-tuuman SATA -kiintolevyjä
  • Plug and Play & Hot-swap
  • Mukana korkealaatuoinen nahkakotelo
  • Yhteensopiva niin Windows 2000/XP:n, Windows Vista:n ja Mac OS 9.x ja Mac OS 10.1, 10.2, 10.3 ja 10.4

 

Silverstonetek TS01B RFID 2.5 SATA Enclosure
 

Pakkauksen sisältä löytyy: kotelo itse, nahkainen suojatasku, kaksi USB-kaapelia, kaksi RFID-avainta, käyttöohje ja pieni ruuvimeisseli. Suojataskun sisällyttäminen bundleen on mukava yksityiskohta, joka suojaa hyvin levyä reissaamisen kolhuilta ja naarmuttumiselta. Siinä on myös sivussa joustava tasku USB-kaapelille.

RFID

 

Silverstonetek TS01B RFID 2.5 SATA Enclosure
 

RFID-avaimet ovat se osa bundlesta, joka todella erottaa Silverstonen kotelon massasta. RFID toimii samaan tapaan kuin perinteiset viivakoodin, mutta optisen lukemisen sijaan tunnistus tapahtuu radioaalloilla. Aseman mukana toimitettavat tagit ovat noin kolikon kokoisia, mutta selvästi paksumpia (7 mm). Bundle sisältää kaksi tällaista tunnisteavaimenperää, joten toista voi esimerkiksi pitää aina mukana avainnipussa ja toista kotona kaiken varalta, tai vaikkapa toista töissä ja toista kotona, jos levy reissaa usein tätä väliä.
Sivut:  1 2 3 4 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy