MetkuMods

Sitecom 300N XR

Verkkopelaamista ilman kaapeleita
 
Kirjoittaja: Toni 'HaoKi' Siik
Julkaistu: 04.02.2009
Valmistaja: Sitecom
Tuoteryhmä: Verkkolaitteet
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Pelaajille on tarjolla kaikenlaisia tuotteita joiden mainoslauseissa lupaillaan etua muihin pelaajiin. Pelaajille markkinoidaan niin hiiriä, kuulokkeita, hanskoja ja myös kytkimiä. Sitecom on toimittanut meille heidän 300N XR peli-kytkimensä ja samaan sarjaan kuuluvan 300N XR peli usb-adapterinsa testaamista varten. Kytkintä markkinoidaan pelaajille juuri sen sisältämän StreamEnginen perusteella, joka hallitsee kytkimen läpi kulkevaa liikennettä. Sen pitäisi pystyä alentamaan pelaajille niin tärkeää pingiä, kun yhteyttä kuormitetaan. Toimiiko se niin kuin mainospuheissa luvataan? Otetaan selvää.

Pakkaus

 

Sitecom 300N XR
 

Kytkimeksi sen laatikko on aivan valtava. Kuten yleensä ottaen aina, laatikon edestä löytyy kuva kytkimestä ja takaa tarkempaa tietoa tuotteesta. Tällä kertaa Sitecommin StreamEngine-teknologia on päässyt taustapuolella parrasvaloihin.

Bundle

 

Sitecom 300N XR
 

Kytkimen mukana tulee muuntaja, lyhyt verkko-johto ja CD:n kokoinen paketti josta löytyy asennusohjeet ja manuaalin sisältävä CD.

Reititin

 

Sitecom 300N XR
 

Sitecom 300N XR
 

Reititin näyttää itsessään melko minimalistiselta, koska sen kiiltävästä ulkokuoresta ei erotu paljoakaan yksityiskohtia. Ainoa silmään pistävä asia, on kytkimen yksi ainoa nappi. Samaa nappia käytetään, niin WPS:n käyttöön kuin myös koko kytkimen resetointiin. Kytkimen takaa näkyvät sen kaikki portit ja kolme antennia. Kaikki ledit on piiloitettu kytkimen etureunaan.

 

Sitecom 300N XR
 

Laitteen pohjassa on joitakin ohjeita käyttöä varten.
Sivut:  1 2 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy