MetkuMods

SpaceNavigator PE

Kohtuuhintainen 3D-ohjain.
Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 31.10.2007
Valmistaja: 3DConnexion
Tuoteryhmä: Syöttölaitteet
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Ulkonäkö

 


 

Ohjaimen yläosan on vallannut omakseen kumipintainen ohjaintatti. Luistamaton ote tatista sallii sen kääntelyn hyvinkin kevyellä kosketuksella. Aiemmissa malleissa tatti oli pallomainen, mutta uusi design sallinee luonnollisemman otteen.

Valtaosalla käyttäjistä SpaceNavigator tulee sijoittumaan näppäimistön viereen, toiselle puolelle hiirestä katsottuna. Toinen käsi lepää hiirellä, kun taas toinen käsi on 3D-ohjaimella. Tämä mahdollistaa samanaikaisen kameraoperoinnin SpaceNavigatorilla ja työstettävän objektin muokkauksen hiiren avulla.

 


 

Ohjaimen jalusta on tehty metallista. Sen tarkoitus on lisätä ohjaimen painoa, jotta se ei luistelisi pitkin pöydän pintaa. Painoa kokonaisuudelle kertyy 479 grammaa. Tällä kertaa ylipaino on huomattavasti toivottavampaa kuin alipaino.

 


 

Valmistaja on myös kaukonäköisyydessään asentanut ohjaimen pohjaan kumirenkaan. Tämä parantaa ohjaimen pitoa pöydästä. Se myös suojaa pöydän pintaa naarmuilta, joita saattaisi syntyä käyttäjän innostuessa käyttämään liiallista voimaa ja vetäessään koko ohjaimen mukaansa.
Sivut:  1 2 3 4 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy