MetkuMods

Steelseries 9HD

Kova hiirimatto PRO-pelaajille
 
Kirjoittaja: Toni 'HaoKi' Siik
Julkaistu: 13.12.2009
Valmistaja: Steelseries
Tuoteryhmä: Hiirimatot
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

Steelseries 9HD

Tässä muutamia speksejä hiirimatosta, jotka löytyvät Steeseriesin sivustolta.

Steelseries 9HD:n tarkemmat tiedot:
  • Materiaali: Kova muovi
  • Pintakäsittely: Lämpö
  • Mitat: 270 x 320 x 2 mm
  • Koko: Keskikokoinen
  • Luisto: Keskikarhea
  • Yhteensopivuus: Optinen, laser, pallo
 

Ulkonäkö ja tuntu

 

Steelseries 9HD Gaming Mousepad
 

Suurimman osan Steelseries:n tuotteista noudatettua yrityksen "no bullshit"-mottoa, suurin osa heidän hiirimatoistaan ovat olleet täysin mustia, logoa lukuunottamatta. Tämä näyttää kuitenkin olevan muuttumassa.

Uusi 9HD ja sen pienempi versio 4HD, jatkavat siitä mihin Steelseries:n SP jäi, sillä siinä nähtiin jo muutakin grafiikkaa kuin pelkkä logo. 9HD:sta ja 4HD:sta löytyy edelleen tuttu Steelseries-logo vasemmasta alakulmasta, mutta tällä kertaa logoa on käytetty myös kuviona, jota on käytetty koko hiirimaton alalla.

 

Steelseries 9HD Gaming Mousepad
 

Steelseries logo maton vasemmassa alakulmassa.

 

Steelseries 9HD Gaming Mousepad
 

Hiirimaton pohja on peitetty kokonaisuudessaan kumilla. Jotta pito olisi paras mahdollinen, pohjan kumi on kauttaltaan nyppylöiden peitossa. Ensivaikutelmaltaan tämän vaikuttaa olevan selvä parannus pintaan ruiskutetun kumin tilalle, joka on käytössä mm. S&S matossa. Tällä tavalla toteutettuna pinnoite on varmasti huomattavasti kestävämpi, sillä se ei hieroudu irti samaan tapaan kuin S&S:ssä.

 

Steelseries 9HD Gaming Mousepad
 

Lähikuva 9HD:n pinnasta. Pinta on hieman hienompi kuvioltaan kuin mitä vanhemmassa S&S:ssä, joka tekee pinnasta jonkin verran tasaisemman tuntuisen. Jossei muuta, niin pinta on jonkin verran hiljaisempi kuin S&S, joka on selvä plussa ainakin omissa kirjoissani. Toivottavasti pinta on hieman edeltäjänsä pintaa kestävämpi, sillä oma S&S alkaa jo näyttämään hieman kulumisen merkkejä usean vuoden ranka pelaamisen jälkeen.
Sivut:  1 2 3 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy