MetkuMods

Steelseries Ikari Laser & Optical

Pelihiiret samasta muotista. Valitse Laser tai Optinen mielesi mukaan.
 
Kirjoittaja: Toni 'HaoKi' Siik
Julkaistu: 01.09.2008
Valmistaja: SteelSeries
Tuoteryhmä: Syöttölaitteet
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Designi ja käyttömukavuus

 

SteelSeries Ikari Laser and Optical
Steelseries Ikari Optical ja Logitech G9

Ensi katsomalla luulin että minulla oli pöydälläni kaksi vasemman käden hiirtä. Hiiren muotoilu eroaa jonkin verran siitä mihin olemme tottuneet, koska hiiren oikea nappi on vasenta pidempi. Tosin jos asiaa enemmän ajattelee tämä on jopa loogista, sillä ainakin yleensä keskisormi on etusormea pidempi.

 

SteelSeries Ikari Laser and Optical
 

Hiiren muotoilu on suunniteltu siten, että hiirtä voi käyttää sekä sormi-otteella, että hieman reilummalla otteella. Muotoilussa ollaan ainakin omasta mielestäni onnistuttu melko hyvin, koska totesin omassa käytössä hiiren olevan mukavampi, kuin aikaisemmat käyttämäni hiiret. Kooltaan Ikari hiiret olivat jonkin verran Logitech:n G9-hiirtä suurempia.

Ohjelmisto

Ikari Optical

 

SteelSeries Ikari Laser and Optical
 

Ikari Opticalin hallintaohjelma kattaa kaikki perusasiat. Ensimmäisellä välilehdellä käyttäjä voi valita mitä CPI-profiilia hiiri käyttää. Käyttäjälle annetaan tosin vain kolme eri vaihtoehtoa, 400/800, 400/1600 ja 800/1600. Samalla on myös nähtävillä huomautus siitä, että mikäli käytetään 800/1600 asetusta, asetuksen vaihtamisessa on n. 300ms:n viive.

 

SteelSeries Ikari Laser and Optical
 

Toiselta välilehdeltä löytyy lähinnä vain Steelseries:n tiedot sekä linkki hiiren käyttöohjeeseen.

On huomautattava, että Ikari Opticalin hallintaohjelmasta puuttuu täysin mahdollisuus bindata uudelleen nappeja. Itse jäin kaipaamaan tätä ominaisuutta ja voisi kuvitella, että tämän ominaisuuden lisääminen ajureihin ei olisi vaikeaa. Eipä sitä tosin kaikkea voi vaatia tämän hintaluokan hiireltä.

Yleisesti ohjelma on helposti käytettävä ja pidän sitä erittäin suurena plussana ettei käyttäjien ei ole pakko asentaa mitään ohjelmia koneelle, jotta hiiri toimisi oikein. Tätä ohjelmaa tarvitaan vain CPI-asetusten vaihtamiseen.
Sivut:  1 2 3 4 5 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy