MetkuMods

Steelseries Ikari Laser & Optical

Pelihiiret samasta muotista. Valitse Laser tai Optinen mielesi mukaan.
 
Kirjoittaja: Toni 'HaoKi' Siik
Julkaistu: 01.09.2008
Valmistaja: SteelSeries
Tuoteryhmä: Syöttölaitteet
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Ohjelmisto jatkuu...

Ikari Laser

Ikari Laser:n mukana toimitettua hallintaohjelma on hieman laajempi ja monimutkaisempi. Sen avulla käyttäjä voi hallita useampaa asiaa hiirestä kuin mitä Ikari Optical:n ohjelmalla. Käyttäjät voivat tallentaa profiileja koneelle ja Steelseries:n sivuilta on saatavilla jopa muutamien ammattilaispelaajien omia profiileja.

 

SteelSeries Ikari Laser and Optical
 

Ohjelman ensimmäiseltä välilehdeltä löytyvät kaikki hiiren bindauksiin liittyvät asiat. Käyttäjät voivat makrottaa nappeihin toimintoja ja vaihtaa nappien bindauksia. Tämä ominaisuus puuttuu täysin Ikari Optical:n ohjelmasta.

 

SteelSeries Ikari Laser and Optical
 

Toiselta välilehdeltä löyty CPI-asetus valikot, jossa käyttäjät voivat asettaa haluamansa asetukset yhden CPI:n tarkkuudella.

 

SteelSeries Ikari Laser and Optical
 

Bindauksen ja herkkyyteen liittyvien välilehtien lisäksi ohjelmasta löytyy ns. FreeMove filterin säätöä varten oleva välilehti. Tämä filtterin avulla käyttäjät voivat suodattaa jotain ylimääräsiä vapinoita pois jolloin on helpompaa liikutella hiirtä tasaisesti. Tämän suodattimen saa kyllä onneksi täysin pois päältä.

 

SteelSeries Ikari Laser and Optical
 

Neljäs välisivu sisältää samat tiedot kuin Ikari Optical:n About sivu.

Ikari Laser:n hallintaohjelmasta löytyvät suurinpiirtein kaikki ominaisuudet joita tälläiseltä ohjelmalta voi vaatia. Tämä hiiri saa huomattavan suuren plussan siitä, että hiiren nappeihin bindatut macrot toimivat vaikka hallintaohjelmaa ei olisi asennettu koneelle.

Ainut ongelma joka vaivasi minua tässä ohjelmassa on se, että sillä ei voi bindata esim. näppäimistön nappia toimimaan hiiren napista. Tämä johtuu varmastikkin siitä, että bindauksien on haluttu toimivan, jopa sellaisella koneella jolla ei ole hiiren hallintaohjelmaa asennettuna.
Sivut:  1 2 3 4 5 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy