MetkuMods

Steelseries Siberia Full-Size

Korkeatasoista ääntä laadukkaassa paketissa
 
Kirjoittaja: Toni 'HaoKi' Siik
Julkaistu: 13.08.2008
Valmistaja: SteelSeries
Tuoteryhmä: Audio
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Kuulokkeet

 

SteelSeries Siberia Full-Size
 

Kuulokkeiden tekniset tiedot:

Kuulokkeet
  • Taajuusvaste: 18 - 28.000 Hz
  • Impedanssi: 40 Ohm
  • SPL@1kHz, 1V RMS: 99 - 104 dB
  • Johdon pituus: 1,0 m + 1,8 m = 2,8 m
  • Liitin: 3,5 mm (6,3 mm adapteri mukana)
Mikrofoni
  • Taajuusvaste: 80 - 15.000 Hz
  • Impedanssi: 2K Ohm
  • Ottoalue: säteilevä
  • Herkkyys (1V/P@1 kHz): -38 dB

Kuulokkeet ovat saatavilla sekä mustana, että valkoisena.

Design

 

SteelSeries Siberia Full-Size
 

SteelSeries Siberia Full-Size
 

Kuulokkeiden tyyli noudattaa samaa puhdasta ja yksinkertaista linjaa, joka on myös nähtävillä Siberia Neckband -kuulokkeissa. Designi näyttää erittäin kevyeltä ja ilmavalta. Näiden kuulokkeiden tyyli on nähtävästi myös purrut muutamaan muuhun, koska näitä kuulokkeita on lukumäärältään eniten järjestäen kaikilla laneilla.

Kun Siberia Full-Size kuulokkeiden rakennetta verrataan Siberia Neckband kuulokkeiden rakenteeseen, tuntuvat Full-Size kuulokkeet hieman heppoisilta. Tämä tosin on täysin odotettavissa näin kevyiltä ja siroilta kuulokkeilta. Tämä kevyt ja jäykkä rakenne on tosin ainakin aikaisemmin aiheuttanut murtumisongelmia tässä kuuloketyypissä. Pakkaan rehellisesti ottaen Neckband versiot mieluummin laneille mukaan koska niiden yksinkertaisempi ja tukevampi rakenne kestää myös hieman osumaa.

Kuulokkeiden johdoissa säästetään aivan liian usein, näissä kuulokkeissa tosin sitäkään puolta ei olla unohdettu. Kuulokkeiden johto on jopa yllättävän paksua. Tämä antaa hyvän kuvan kuulokkeiden laadusta. Paksumpi johto kestää myös hieman paremmin ohuisiin verrattuna, joka on hyvä ominaisuus pelaajille suunnitelluissa kuulokkeissa.

SteelSeries Siberia Full-Size
 

Tässä kuuloke-mallissa mikrofoni on erillinen ja se voidaan kiinnittää johdon lisäksi vaikkapa paidan reunaan tai mukana toimitettavaan tukeen. Mikrofonista löytyy myös on-off nappi jonka avulla käyttäjä voi sulkea mikrofonin kun sitä ei tarvita.

Erillisellä mikrofonilla on sekä hyvät, että huonot puolensa. Itse tykästyin kovasti siihen miten Siberia Neckband kuulokkeissa mikrofonin pystyi piiloittamaan kuulokkeiden sisälle, kun sille ei ollut käyttöä. Irrallinen mikrofoni tosin on huomattavasti joustavampi ratkaisu, koska se voidaan sijoittaa tarvittaessa hieman kauemmas. Tämän lisäksi se ei lisää kuulokkeisiin massaa. Huonona puolena voidaan yleisesti pitää irrallisen mikrofonin mukanaan tuomia irrallisia johtoja.
Sivut:  1 2 3 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy