MetkuMods

Steelseries Siberia Neckband

Korkea äänenlaatu korkealaatuisessa paketissa
 
Kirjoittaja: Toni 'HaoKi' Siik
Julkaistu: 28.07.2008
Valmistaja: SteelSeries
Tuoteryhmä: Audio
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Äänenlaatu

Nämä kuulokkeet yllättivät minut erittäin positiivisesti äänenlaadullaan. Käytettyäni näitä kuulokkeita muutamia viikkoja niin pelatessa kuin myös musiikkia kuunnellessa, minulla ei ole mitään huonoa sanottavaa äänenlaadun suhteen. Äänenlaadun selvittämiseksi kuuntelin näillä kuulokkeilla kaikkea klassisesta musiikista tranceen ja metalliin joista nämä kuulokkeet selvisivät mukisematta. Tietokoneella testasin kuulokkeita pääasiassa pelaamalla mm. COD4:sta ja CS:Sourcea joissa on erittäin tärkeää kuulla mitä ympärillä tapahtuu. Kuulokkeet toistivat moitteetta kaikki askeleet ja räjähdykset kristallin kirkkaasti.

Mikrofonia puolestaan testailin Ventrilon kautta, jossa sen laatu pääsee omilleen kunhan mikrofonin sijainnin saa kuntoon.

Mukavuus

 

SteelSeries Siberia Neckband
 

Kuulokkeet peittävät suhteellisen pienestä koosta huolimatta korvat kokonaan jolloin ne eivät paina korvalehtiä suoraan. Kuulokkeet itsessään ovat melko huomaamattomat koska ne eivät purista mistään kohtaa. Tämä tosin tuo mukanaan hieman ongelmia. Riippuen käyttäjän pään koosta ja muodosta, kuulokkeet pysyvät vaihtelevalla menestyksellä päässä. Ajan kanssa kuulokkeet tuntuvat myös valuvan joka tapauksessa hieman alemmas jolloin ne saattavat painaa korvalehtiä ylhäältäpäin. Tosin on sanottava, että vaikka kuulokkeet tuntuvat löysiltä päästä ja ne valuvat, eivät ne helpolla putoa päästä ja niihin tottuu erittäin nopeasti.

Tarvikkeet

 

SteelSeries Siberia Neckband
 

Koska kuulokkeiden johto itsessään on melko lyhyt (n. 120 cm), mukana toimitettu jatkojohto tulee tarpeeseen. Sen avulla kuulokkeiden johdon pituus kasvaa aina 2.7 metriin saakka, jolloin se ylettyy vaikkapa tietokoneen taakse. Jatkojohdosta löytyvällä volyyminsäätö-palikalla kuulokkeiden äänentason säätäminen onnistuu helposti ja nopeasti ilman windowissa käyntiä.

Ilman jatkojohtoa kuulokkeiden johdon pituus on juuri sopiva esim kannettavaa käytettäessä ja musiikkisoittien kanssa. Tällöin liian pitkä johto olisi vain tiellä.

 

SteelSeries Siberia Neckband
 

Ikävä kyllä en satu omistamaan Xbox360:stä joten en päässyt testaamaan mukana tullutta adapteria, mutta uskoisin sen toimivan kuten on suunniteltu.

Yhteenveto


PLUSSAT 
 • Äänenlaatu
 • Ulkonäkö
 • Sisään vedettävä mikrofoni


 • MIINUKSET 
 • Käyttäjästä riippuva istuvuus
 • Award
  Silver Award!


  Käytettyäni näitä kuulokkeita pari viikkoa, olen niihin erittäin tyytyväinen. Äänenlaatu on aivan mahtava varsinkin kun ottaa kuulokkeiden hinnan huomioon. Voit ostaa itsellesi kyseiset kuulokkeet tällä hetkellä n. 65 € hintaan. Äänenlaadun lisäksi, nämä kuulokkeet näyttävät vielä hyviltä. Itseeni ainakin iskee kuulokkeiden minimalistinen siisti tyyli.

  Kaiken muun hyvän lisäksi kuulokkeista löytyvä sisäänvedettävä mikrofoni parantaa minun arvostusta vielä lisää. Sen avulla voi saada parhaat puolet head-seteistä ja hifi-kuulokkeista koska sen saa aina pois näkyviltä ja tieltä tarvittaessa. Kuulokkeiden negatiivisena puolena on Neckband designin mukanaan tuomat ongelmat. Kuulokkeet eivät sovi läheskään kaikille käyttäjille ja joitakin niiden valuminen ja pieni heiluminen saattaa häiritä. Nämä ovat aivan erittäin hyvät kuulokkeet mikäli ne vain sopivat päähän kunnolla.






  Lisätietoja

  SteelSeries

  Aiheeseen liittyvät artikkelit Metkussa



  Microsoft SideWinder Mouse

  3DConnexion SpaceExplorer

  Project: LogiNoki

  Logitech G9

  Osallistu keskusteluun. Artikkeliin liittyvä viestiketju foorumissa.
  • 28.07.2008 21:04 japala

  • Questions, comments?

   Kysymyksiä, kommentteja?
  • 29.07.2008 10:48 DJanne

  • Kuinkas iso näissä kuulokkeissa on se kuulokkeen koko? Siis se mihin näissä menee koko korva sisään.
   Ja, oliskos näissä pehmustetta siinä osassa joka tulee päänpäälle?
  • 30.07.2008 07:38 DJanne

  • Vähän arveluttaa että pysyvätkö ne päässä :roll: Minulla on tuollaiset sirot Kossin pään takaamenevät kuulokkeet jotka soveltuvat hyvin MP3 soittimen kuunteluun, ne pysyvät hyvin paikallaan kyllä...

   E: Tuostahan on malli joka menee pään yli. SteelSeries Siberia. Ne ovat specseiltään täysin samat kuin SteelSeries Siberia Neckbandit.
  • 30.07.2008 10:18 HaoKi

  • Juu... Ne Steelseries Siberia:t on ne "alkuperäset". Niitäkin on monessa paikassa kehuttu elikkä nekin on varmasti ihan toimivat. Kuten tuossa jutussa mainitsinkin, niiden päässä pysyminen on niiden suurin mahdollinen ongelma... Se riippuukin sitten pään koosta jne.


  Sivut:  1 2 3 


   
    Content in english!
    Sisältö suomeksi!

   Google





   .:Back to top Bandwidth by Mpoli

  Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
  All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
  All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy