MetkuMods

Pico A 2 GB

Erittäin nopea USB-muistitikku Super Talentilta.
Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 22.11.2007
Valmistaja: Super Talent
Tuoteryhmä: Tallennus
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Testit

 

Kingston Datatraveller speed
 

 

Super Talent Pico A 2GB Speed
 

Aiemmin kokovertailussa käytettyä Kingstonin tikkua käytettiin verrokkina myös nopeutta testattaessa. Jälleen se edustaa tunnetun valmistajan perustasoista USB-muistia. Testeissä käytetyn ohjelman kuvakaappauksesta selviää muistien tärkeimmät tiedot; raaka siirtonopeus, hakuaika ja siirtonopeus purskeissa.

Tuloksissa näkyy melko vaikuttava ero, Super Talentin keskimääräinen siirtonopeus on noin 2,5X korkeampi kuin Kingstonin vastaava ja hakuajassa on vielä suurempi, yli 3X ero. USB-muistien kapasiteetin jatkuvasti kasvaessa myös siirtonopeuden rooli kasvaa. Esimerkiksi nyt nähty 2,5X nopeusero tarkoittaa, että kahta gigatavua siirrettäessä eroa syntyy noin kaksi minuuttia. Ero ei ehkä kuulosta maata mullistavalta, mutta tiedostojen siirtoa odotellessa tämäkin voi jo tuntua tunneilta.Yhteenveto


PLUSSAT 
 • Pieni koko
 • Suojus jota ei voi hukata
 • Nopea tiedonsiirto


 • MIINUKSET 
 • -
 • Award


  Kaikenkaikkiaan Super Talent on tuonut markkinoille varsin pätevän pienen muistitikun. Minulla itselläni ei ole tapana ajella autolla tallennusmedioideni yli, joten valitsisin tämän pienen ja näppärän version luodin- ja vedenkestävien sijaan koska tahansa. Jo 2 GB tallennustilan kanssa Picon korkea siirtonopeus alkaa näkyä verrattuna "tavallisiin" muisteihin.

  En keksi mitään syytä miksi en ottaisi Picoa jokapäiväiseen käyttöön, joten mikäpä parempi syy antaa tuotteelle "Toimituksen Valinta" -merkintä!


  Kysymyksiä, kommentteja? Vieraile MetkuModsin forumilla.

  Lisätietoja

  Super Talent

  Aiheeseen liittyvät artikkelit Metkussa  Project: LogiNoki

  Logitech G9

  Corsair PadLock

  Baby SATA  Sivut:  1 2 


   
    Content in english!
    Sisältö suomeksi!

   Google

   .:Back to top Bandwidth by Mpoli

  Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
  All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
  All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy