MetkuMods

Sweex MM220 Wi-Fi Internet Radio

 
Kirjoittaja: Antti Hakala
Julkaistu: 15.10.2009
Valmistaja: Sweex
Tuoteryhmä: Nettiradiot
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Takaa

 

Sweex MM220 Wi-Fi Internet Radio
 

Kotelon takaa löytyvät linjasisäänmeno ja kuulokeliitin. Antenni on FM-radiota varten. Reikä vasemmalla on bassorefleksiputki. Korvakuulolta laite toistaa äänet noin 100 hertsistä ylöspäin, joka on aivan sopiva näin pienelle kotelolle. Puinen kotelo on hieman "huijausta", sillä päädyt ovat muovia. Kaiutinkotelo on vain niin hyvä kuin sen heikoin kohta ja täysillä kuunneltaessa muoviosat pitävät pientä ääntä. Kovalla soitettaessa pienen kaiuttimen ääni on joka tapauksessa jo värittynyt, joten tällä ei ole käytännössä merkitystä.

 

Sweex MM220 Wi-Fi Internet Radio
 

Muovi- ja puuosien välissä on tiivistenauhaa, joten kotelon pitäisi olla suhteellisen tiivis. Magneettisuojattu (kuinkahan monella vielä on crt näyttöjä? ) kaiutinelementti on kooltaan 3,5 tuumaa.

 

Asennus & käyttö

 

Sweex MM220 Wi-Fi Internet Radio
Ensimmäisen käynnistyksen screenshotteja liittyen halutun wlanin valintaan.

 

Sweex MM220 Wi-Fi Internet Radio
 

Radion käyttö on helppoa. Valikoissa kuljetaan suurella komentopyörällä ja valinnat tehdään sitä painamalla. Muut usein käytetyt näppäimet ovat "menu", "back" ja "mode". Käytännössä laitteessa on 4 eri moodia, joiden väliltä valinnat tehdään. Nämä ovat FM radio, internet radio, linjasisäänmeno ja music player -moodit. Music player moodi soittaa PC:ltä verkkoon jaettuja musiikkitiedostoja, joita voi selata radion näytöltä. Laite toimii myös yhdessä esimerkiksi Media Player 11 UpnP -streamauksen kanssa.

Keskiverto ihminen oppii hetkessä miten laite toimii ilman ohjekirjaa. Ensimmäisellä käynnistyskerralla valitaan haluttu wlan, johon radio kytkeytyy. Internet radiokanavia voi selata genren perusteella, jonka totesin käteväksi tavaksi.
Sivut:  1 2 3 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy