MetkuMods

Verbatim 2.5\" SSD

Sisäinen Solid State Drive SATA-II -liitännällä

Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 02.01.2012
Valmistaja: Verbatim
Tuoteryhmä: Tallennus
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

PCMark 7

 

Verbatim 2.5\
 

PCMark 7:n “secondary storage”-testissä tulokset ovat samankaltaisia, Verbatim osuu kiintolevyn ja Corsairien välimaastoon. Yksittäisen ”Starting applications”-testin siirtonopeuksia verratessa Force GT:n nopeus on 51,05 MB/s, F120:n 40,87 MB/s, Verbatimin 12,54 MB/s ja F3:n ainoastaan 2,60 MB/s. Muissa osatesteissä erot eivät ole näin suuria, mutta järjestys pysyy samana.

 

ATTO

 

Verbatim 2.5\
 

ATTO-testiohjelma testaa levyjen luku- ja kirjoitusnopeuksia vaihtelevan kokoisilla blokeilla. Lukutesteissä Verbatim ja Samsung F3 ovat joukon kärjessä 8 kB-blokkeihin asti, mutta tämän jälkeen Corsairit suoriutuvat paremmin. Verbatimin maksimi lukunopeudeksi jää melko vaikuttavat 285 MB/s.

 

Verbatim 2.5\
 

Kirjoitus-testissä Verbatim ei pärjää aivan yhtä hyvin, mutta suurempia blokkeja kohti siirryttäessä saavuttaa silti kiitettävän 267,8 MB/s nopeuden, joka on lähes identtinen F120:n kanssa.

 

AS SSD

 

Score

 

Verbatim 2.5\
 

AS SSD ajaa samankaltaisia testejä kuin CDM, mutta toisin kuin CrystalDiskMark, antaa testien päätteeksi tulokset pisteinä. Verbatim jää jälleen selvästi Corsairien perään sekä kirjoitus- että lukutesteissä ja jää myös kokonaispisteissä Corsaireille liki 50%.

 

Access time

 

Verbatim 2.5\
 

Sama testiohjelma mittaa myös levyjen hakuajat ja tässä testissä Verbatim on jälleen joukon nopein. Tämä on Verbatimin toinen voitto ja korostaa hyvin kuinka eri ohjaimet ja levyt voivat olla parhaimmillaan erilaisissa tilanteissa.
Sivut:  1 2 3 4 5 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy