MetkuMods

Verbatim Store'n'Go ulkoinen kiintolevy

Värikäs taskukiintolevy

Kirjoittaja: Lauri 'lauri_lr' Rahtu
Julkaistu: 30.01.2012
Valmistaja: Verbatim
Tuoteryhmä: Tallennus
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

Käyttö ja suorituskyky

Kiintolevyltä löytyvät käyttöoppaat useilla eri kielillä ja myös Neron varmuuskopiointiohjelma. HD Tune tunnistaa Store ’N’ Go:n Samsung HM100UI (5400 rpm) –kiintolevyksi. Kiintolevyn todellinen kapasiteetti on noin 931 GB. Kiintolevy vaikuttaa olevan erittäin hiljainen, sillä sitä on vaikea kuulla, vaikka se olisi rasituksen alaisena.

 

HD Tune

 

Verbatim Store'n'Go ulkoinen kiintolevy - Värikäs taskukiintolevy
 

HD Tunen tulokset osoittavat, että Store ’N’ Go on yllättävänkin nopea ottaen huomioon, että kiintolevyn nopeus on 5400 rpm. USB3:n hyöty tulee todella ilmi ja se päihittää USB2.0:n suorituskyvyn leikiten. Keskimääräisen nopeuden ollessa 76,8 MB/s sen nopeus on yli kaksinkertainen verrattuna Store ’N’ Go:n nopeuteen USB2.0-portissa.

 

CrystalDiskMark

 

Verbatim Store'n'Go ulkoinen kiintolevy - Värikäs taskukiintolevy
 

Myös CrystalDiskMark antaa samankaltaisia tuloksia. Kaiken kaikkiaan suorituskyky on erittäin hyvin 5400 rpm:n 2,5” –kiintolevylle. Suorituskyky on hieman parempi kuin Samsung M2:n, vaikkakin ero on suhteellisen pieni.
Sivut:  1 2 3 4 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy