MetkuMods

Walkera QR Ladybird V2 (RTF)

All-in-one quadin lennätykseen

Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 23.06.2013
Valmistaja: Walkera
Tuoteryhmä: Sekalaiset
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

DEVO 4

 

Walkera QR Ladybird V2 (RTF) - All-in-one quadin lennätykseen
 

RTF-pakettiin on bundlattu mukaan DEVO 4 -radiolähetin. Radio tarjoaa 2.4 GHz:n taajuudella neljä kanavaa, trimmit näille kanaville ja mahdollisuuden asettaa Dual Rate:n (D/R -painike radion oikeassa ylänurkassa) päälle tai pois. Dual Rate päällä sama tikun liike aiheuttaa voimakkaamman liikkeen quadissa kuin sama tikun liike ilman Dual Ratea.

DEVO 4 ei tarjoa ohjelmoitavuutta, et voi myöskään säätää käyriä tai endpointteja. Onko näillä merkitystä? Eipä juurikaan, jos ottaa huomioon kokonaisuuden käyttötarkoituksen. Tällä radiolla saat Leppiksen ilmaan, pystyt lentämään peruslentoa kuin myös akrobaattisempaakin lentoa. Jos ostat tämän RTF-paketin jollekin lahjaksi tai aiot lentää sillä itse "kuin lelua", niin tämä radio ajanee asiansa. Jos kuitenkin ajattelet tulevaisuudessa viedä harrastusta pidemmälle, suosittelen ostamaan Leppiksen erikseen ja hankkimaan sen kaveriksi kehittyneemmän radion, josta on iloa sitten myös tulevien lentolaitteiden kanssa.

 

Walkera QR Ladybird V2 (RTF) - All-in-one quadin lennätykseen
 

Radion takapuolella on dippikytkimet, joilla voidaan vaihtaa jokaisen neljän kanavan liikesuunta käänteiseksi (reversed).

 

Walkera QR Ladybird V2 (RTF) - All-in-one quadin lennätykseen
 

Olin melkoisen yllättynyt, että valmistaja oli ottanut radioon mukaan näinkin mukavan tuntuiset kumityynyt. Kokonaisuus on muutoin melkoisen halpa ja muovinen, mutta nämä pienet lisäykset saavat radion tuntumaan lennettäessä varmalta kädessä. Omaan melko lyhyet sormet, joten tuntuma on varmasti melkoisen henkilökohtainen, mutta tämä oli joka tapauksessa hieno lisä käsituntumaa parantamaan.

 

Walkera QR Ladybird V2 (RTF) - All-in-one quadin lennätykseen
 

Radion mukana toimitetaan paristokotelo, joka ottaa sisäänsä neljä kappaletta AA-paristoja. Voit tarvittaessa vaihtaa tämän kotelon erikseen hankittavaan 1300 mAh:n lipo-akkuun.
Sivut:  1 2 3 4 5 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy