MetkuMods

Walkera QR Ladybird V2 (RTF)

All-in-one quadin lennätykseen

Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 23.06.2013
Valmistaja: Walkera
Tuoteryhmä: Sekalaiset
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

Walkera QR Ladybird V2 (RTF) - All-in-one quadin lennätykseen
 

 

Käytössä

Leppiksen käynnistyksen yhteydessä käyttäjä voi valita haluamansa lentomoodin. Normaalissa tilassa Leppis rajoittaa itse kallistuskulmat siten, ettei sitä saa kipattua tahattomasti katolleen. Akrobaattisempi tila poistaa nämä rajoitukset mahdollistaen looppien ja flippien heittelyn. Hyvä ominaisuus, jonka avulla laite on lennettävissä eri taitotason omaavilla lentäjillä.

 

Walkera QR Ladybird V2 (RTF) - All-in-one quadin lennätykseen
 

Olen itse lennättänyt quadia noin yhden kesän verran. Oma 550 mm:n malli 10-tuumaisine potkureineen on hiukkasen isompi kuin Ladybird, joten pienen laitteen nopeiden liikkeiden oppimiseen ja niihin reagoimiseen meni ja menee edelleen aikansa.

Tässä video, joka pitää sisällään otteita harjoittelusessioista. Alkaen aina ensimmäisestä lennätyksestä aina ensimmäisiin flippeihin.


Olen vakuuttunut, että valtaosa ihmisistä oppii leijuttamaan ja lentämään yksinkertaisia liikkeitä Leppiksellä helposti. Flipit ja muut akrobaattisemmat liikkeet vaativat luonnollisesti enemmän harjoittelua. Kuten totesin jo aihemmin, Leppiksen koko ja paino tekee siitä loistava harjoittelualustan ilman sen suurempaa pelkoa sen hajoamisesta. Ja jos jotain hajoaa, varaosat ovat erittäin halpoja.

 

Walkera QR Ladybird V2 (RTF) - All-in-one quadin lennätykseen
 Yhteenveto


PLUSSAT 
 • Pieni
 • Kevyt
 • Erittäin kestävä
 • 2.4 GHz
 • Hinta
 • Mielettömästi hupia!

  MIINUKSET 
 • Jäykät ohjaintikut radiossa
 • Mukana vain yksi lentoakku
 • Award
  Kultaa!


  RTF-pakettina kokonaisuus oli erittäin vaikea arvostella ja arvioida. Henkilökohtaisesti pidän radiota paketin rajoittavimpana osana, mutta mielipiteeseen vaikuttaa varmasti se, että lennän myös muita laitteita. DEVO 4:lla pärjää varmasti vallan mainiosti, kun ottaa huomioon sen rajoitukset. Suosittelen kuitenkin miettimään hiukan pidemmälle tulevaisuuteen, onko siellä nähtävissä uusia hankintoja harrastukseen liittyen, joka voisi vaikuttaa radion valintaan. "Leluksi" paketti on aivan mielettömän upea, mutta Ladybirdissä itsessään on potentiaalia myös paljon enempään.

  Hanki omasi EuroRC
  Metku on Facebook

  Lisätietoja

  Walkera

  Aiheeseen liittyviä artikkeleja Metkussa  Caterpillar B15Q -älypuhelin

  UDIRC U816 Microquad UFO

  Call Of Duty: Modern Warfare 2
  Näytä kaikki arvostelut tästä kategoriasta.


   


  Sivut:  1 2 3 4 5 


   
    Content in english!
    Sisältö suomeksi!

   Google

   .:Back to top Bandwidth by Mpoli

  Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
  All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
  All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy