MetkuMods

WD Livewire

Sähköverkkoa siirtotienä hyödyntävä verkkosovitin
Malli: WDBABY0000NBK
Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 14.10.2010
Valmistaja: Western Digital
Tuoteryhmä: Verkot
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Toimiston tai kodin verkottaminen on melkoisen halpaa ja helppoakin. Yleensä vaihtoehtona on kaapelin veto tai langattoman verkon pystytys mutta vastaan voi kuitenkin tulla tilanteita, jotka vaativat hiukan erilaista lähestymistapaa.

Western Digital on juuri julkaissut laitteen, joka pohjaa toimintansa HomePlug AV spekseille - WD Livewire. Adapterin tarkoituksena on siirtää tietovirta sähkökaapelointiin, joka kulkee ympärilläsi seinissä, lattiassa ja katossa. Käyttämällä jo olemassa olevaa kaapelointia, säästyy aikaa ja monesti myös rahaa, koska uutta kaapelointia ei tarvitse alkaa asentamaan. Livewireä käyttäen pääsee kuitenkin nauttimaan kiinteän linjan tuomista hyödyistä yli esimerkiksi WiFi:n. Katsotaan seuraavassa kuinka hyvin tämä toimii käytännössä.

 

WD Livewire - Sähköverkkoa siirtotienä hyödyntävä verkkosovitin
 

 

Pakkaus & Bundle

 

WD Livewire - Sähköverkkoa siirtotienä hyödyntävä verkkosovitin
 

WD Livewire - Sähköverkkoa siirtotienä hyödyntävä verkkosovitin
 

Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan sähkölinjaverkon pystyttämiseen. Sisältä löytyy kaksi Livewire-adapteria, kaksi sähköjohtoa, ohjelmisto- ja manuaali-CD ja ohut painettu manuaali. Yllätyin varsin positiivisesti vielä pakkaukseen mukaan laitetuista kahdesta verkkokaapelista.




Sivut:  1 2 3 4 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google





 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy