MetkuMods

My Book Essential 3 TB

Ulkoista tallennusta tyylikkäästi
Malli: WDBACW0030HBK
Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 06.02.2011
Valmistaja: Western Digital
Tuoteryhmä: Tallennus
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Ulkoiset kiintolevyt ovat kätevä media tallennukseen ja varmuuskopiointiin. Levyä hankkiessa täytyy kuitenkin valita liitäntä, joka käytöstä riippuen voi olla joko verkko-, e-SATA tai USB. Verkkolevyt ovat erityisen käteviä jos samaan dataan pitää päästä käsiksi useammalta koneelta, e-SATA on nopea, joskaan ei tarpeeksi yleinen ja viimeisenä on USB, joka on selvästi joukon yleisin, mutta joka USB 2.0:n aikana on rajoittanut siirtonopeudet 30 MB/s luokkaan. Nyt USB 3.0:n julkaisun myötä liitäntä on nopeutunut selvästi ja se soveltuu viimein myös kiireisemmille käyttäjille. Western Digital lähetti ystävällisesti uuden My Book Essential 3 TB USB 3.0-levyn testattavaksemme, joten eiköhän oteta selvää kuinka nopea USB 3.0-liitäntä käytännössä on.

 

Pakkaus & Speksit

 

My Book Essential 3 TB - Ulkoista tallennusta tyylikkäästi
 

WDBACW0030HBK
  • Tallennuskapasiteetti: 3 TB
  • Liitäntä: USB 3.0 (max. 5 Gb/s) ja USB 2.0 (max. 480 Mb/s)
  • Ulkomitat: 165x135x48 mm (HxDxW)
  • Paino: 1,18 kg
  • Toimintalämpötila: 5-35°C

My Book on pakattu pääväriltään vihreään laatikkoon, jonka kylkiin on painettu kuvia tuotteesta, sekä sen tekniset tiedot. Laatikon taustapuolella on myös kuvaaja, joka esittää havainnollisesti USB 2.0:n ja 3.0:n eroa erilaisten tiedostojen siirrossa. Toisin kuin aiemmin testaamamme My Book World, on Essentialin sisällä ainoastaan yksi kiintolevy, joten se on selvästi pienempi, mutta muodoltaan selvästi samaa sarjaa.

 

Bundle

 

My Book Essential 3 TB - Ulkoista tallennusta tyylikkäästi
 

Laatikon sisältä paljastuu musta kiintolevy, virtalähde vaihdettavalla pistokkeella, USB A - Micro-B-kaapeli, sekä lyhyt käyttöohje laitteen kytkemiseen ja tietoa sen takuusta.
Sivut:  1 2 3 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy