MetkuMods

My Book Essential 3 TB

Ulkoista tallennusta tyylikkäästi
Malli: WDBACW0030HBK
Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 06.02.2011
Valmistaja: Western Digital
Tuoteryhmä: Tallennus
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

My Book Essential 3 TB

 

My Book Essential 3 TB - Ulkoista tallennusta tyylikkäästi
 

Kuten jo todettua, näyttää My Book hyvin pitkälti samalta kuin World Edition, se on hyvin kompakti, kiiltävän mustasta muovista tehty kirjan muotoinen laite. Emme yleensä arvosta tätä "sormenjälkimuovia" kovinkaan paljoa, mutta kiintolevyn tapauksessa se menettelee, sillä levyä ei ole tarvetta koskea, joten se pysyy hyvän näköisenä. Levyn etupuolella on pieni WD-logo ja sen yläpuolella vielä pienempi valkoinen virtaledi.

 

My Book Essential 3 TB - Ulkoista tallennusta tyylikkäästi
 

World Editionin tapaan myös Essential jäähtyy passiivisesti, eli kotelossa ei ole yhtään tuuletinta, vaan sen kyljet on rei'itetty vapaan ilmankierron takaamiseksi. Takalevyn suuren ilmastointiritilän alapuolella on virtaledi, USB 3.0 micro-liitin, virtaliitin, sekä reikä Kensington-lukolle.

 

My Book Essential 3 TB - Ulkoista tallennusta tyylikkäästi
 

Myös koko pohja on rei'itetty paremman jäähdytyksen toivossa ja siihen on sijoitettu myös pari kumitassua pitämään levy paikoillaan.

 

Sisältä

 

My Book Essential 3 TB - Ulkoista tallennusta tyylikkäästi
 

Kiintolevyn koteloinnin saa avattua liu'uttamalla varovasti sisemmän rungon ulos takakautta. Laatikon sisältä paljastuu 3 TB Green-sarjan kiintolevy, joka on tuettu nurkistaan paikoilleen kumisilla paloilla. Kiintolevyyn on kiinnitetty myös S-ATA - USB 3.0-silta, sekä tarvittavat virransyötön komponentit. Tarkemmasta toteutustavasta kiinnostuneille varsinainen sovitus tapahtuu SW6316-piirillä.
Sivut:  1 2 3 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy