MetkuMods

XFX 8800GT

Tehdas ylikellotettu pelikortti.
Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 27.11.2007
Valmistaja: XFXForce
Tuoteryhmä: Näytönohjaimet
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Viime aikoina olemme keskittyneet peleissä käytettäviin ohjaimiin. Ne ovat erittäin tärkeitä, mutta pelikokemuksen voi luoda tai tuhota myös moni muukin laitteiston osa. Pelaaminen ilman kunnon hiirtä voi olla tuskaa, mutta myös toimivat verkkoyhteydet ovat monesti oleelliset. Äänipuolen pitää olla kunnossa, jotta vihun kuulee nurkan takaa. Suorittimesta täytyy löytyä ruista kokonaisuuden pyörittämiseen ja monitorin kuvankin täytyy olla selkeä ja värien kohdallaan. Ja mikä sitä ajaa sen kuvan sinne monitoriin?

Tällä kertaa tutustumme uusimpaan nVidian GPU:ta käyttävään ohjaimeen - 8800GT. Tehtaalla jo valmiiksi kutiteltu yksilö on brandattu XFXForcen valmistamaksi. Olet ehkä jo kuullut paljon hyvää 8800 sarjasta, joten saa nähdä onko Alpha Uroksella paukkuja tulla kukkulan kuninkaaksi.

Pakkaus ja sisältö

 

XFX 8800GT 512MB Alpha Dog Overclocked XXX Edition
 

 

8800GT Bundle
 

Tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme yhteistyössä XFX:n kanssa. Kuulemani mukaan heidän bundlet ovat yleisesti ottaen parhaimmasta päästä. Tällä kertaa pakkauksesta löytyy vakiota paperisaastetta, CD-levy ajureille, Company of Heroes -peli DirectX 10 -tuella, komponenttikaapeliadapteri, kaksi DVI->VGA -muunninta, Molexista kuusipinniseen virtaliitinmuunnin ja S-Video -kaapeli.

 

Support card
 

Tuotteiden mukana tulee yleensä pikaoppaita ja takuukortti. Tämä ovenripaan ripustettava "Jätä rauhaan!" -kortti olikin varsin mielenkiintoinen lisä. Se toimii samalla myös rekisteröintikorttina. Ei ole juuri mitään pelottavampaa kuin olla uppoutuneena peliin, kun taakse hiippaillut laittaa käden olkapäälle. Itse ainakin ole hypännyt kerran jos toisenkin tuolilta tällaisessa tilanteessa.

 

Important Tips & Techniques
 

Toinen hyvä löytö oli paperi, jossa esiteltiin koneen jäähdytykseen liittyviä asioita. Nykyiset näytönohjaimet ja järjestelmät yleensä käyvät sen verran lämpimänä, että jäähdytykseen on todella panostettava. Toivottavasti tämä läpyskä saa käyttäjät tekemään tarvittavat toimenpiteet oman koneensa jäähdytyksen parantamiseksi.
Sivut:  1 2 3 4 5 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy