MetkuMods

XFX 8800GT

Tehdas ylikellotettu pelikortti.
Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 27.11.2007
Valmistaja: XFXForce
Tuoteryhmä: Näytönohjaimet
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Colin McRae Dirt

 

Dirt
 

Dirt
1680x1050 All maxed out

Dirt on kyllä nätti kaikkien optioiden ollessa päällä. 8800GT tuottaa jälleen erittäin pelattavat piirtonopeudet.

World in Conflict

 

World in Conflict
 

World in Conflict
1680x1050 All maxed out

Keskinopeuden ollessa 50 ruudun luokkaa, ei liene kenelläkään sijaa valittaa. Kuten Dirtin tapauksessa, WIC näyttää erittäin upealta asetusten ollessa kaakossa.

Ylikellotus

 

Ylikellotusta
 

8800GT ylikellotustuloksia
Default settings

Kortin vakiokellot näkyvät ylemmässä kuvassa. RivaTuner mahdollistaa shader-kellon säädön muusta ytimestä erikseen, joten se avaa pienen lisäruuvin mitä kiristellä niin haluttaessa. Kolmen säädön hakeminen maksimeihin koneen kaatuillessa liian kovilla kelloilla oli haastavaa, mutta saimme loppujaan tulokseksi 707 MHz (vakio 670 MHz) ytimelle, 1740 MHz (vakio 1700 MHz) shadereille ja 1030 MHz (vakio 975 MHz) muisteille. Kuten graafista näkee, käteen tästä virittelystä jäi vain noin 1.73 %:n hyödyt. Täytyy kuitenkin muistaa, että kellotettavana oli jo valmiiksi tehdaskellotettu kortti. Jos hankit 600 MHz:n vakiokellolla varustetun kortin, kellotusvaraa sillä on siis melkoisesti.

Tehokulutus

 

8800GT Power usage
 

65 nm valmistusprosessi laskee tehokulutusta. Nakkaa koneeseen kaksi kappaletta 8800GT:tä SLI:hin ja siltikään ei pitäisi olla mitään tarvetta jollekin 1.2 kilowatin monsteripowerille. Energia maksaa rahaa ja loppupeleissä ympäristö on se joka lunastaa laskun. Näin ollen nVidian kanssa kuljemme kohti vihreämpää pelaamista.

Lämpötilat ja melu

 

Lämmöt ja melu
 

Koska tehokulutuksessa on saatu pihisteltyä, voisi luulla, että tämä johtaa suoraan viileämpään tuotteeseen. Koska nVidia päätti muuttaa jäähdytysratkaisua pienemmäksi verrattuna aikaisempiin malleihin, kärsi tästä luonnollisesti jäähdytysteho. Tämä johtaa kohtuukorkeisiin lämpötilalukemiin. Tämä sanottuna, kortti toimi kaikissa testeissä ja useamman tunnin pelirupeamissa moitteetta, joten syytä valittamiseen ei ole. Kortin yksittäinen tuuletin hoitaa hommansa hyvin ja sen tuottamasta melusta ei voi myöskään sanoa mitään negatiivista.
Sivut:  1 2 3 4 5 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy