MetkuMods

XFX 8800GT

Tehdas ylikellotettu pelikortti.
Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 27.11.2007
Valmistaja: XFXForce
Tuoteryhmä: Näytönohjaimet
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Mahtuuko?

 

8800GT inside the Zalman case
 

Varsinkin Ultran tapauksessa ongelmaksi muodostuivat mitat. Sitä ei vain voinut ahtaa tiettyjen koteloiden sisään. GT on suunnilleen yhtä pitkä X1950XT:n kanssa, joten uskoisin sen sopivan varsin helposti valtaosaan markkinoilla olevista ATX-koteloista.Yhteenveto


PLUSSAT 
 • Laskentateho
 • Hinta (vakio 8800GT)
 • Mitat
 • Yhden slotin jäähyratkaisu
 • Vähäinen melu


 • MIINUKSET 
 • Saatavuus
 • Award


  Täytyy kyllä todeta, että tämä on SE kortti hankittavaksi. XFX teki loistavaa työtä bundlen kanssa ja ylikellottaessaan kortin jo tehtaalla. Toki kellottelu onnistuu kotonakin, mutta aremmat arvostanevat esikellotetun takuuta.

  22-tuuman TFT:n 1680x1050 -resoluutiolle XFX 8800GT 512 MB Alpha Dog XXX Edition tuotti erittäin pelattavia ruudunpäivitysnopeuksia. Uskoisin, että tilanne pysyy samana myös hiukan korkeammillakin resoluutioilla. On erittäin hankala sanoa, missä vaiheessa peli menee niin hitaaksi, ettei sitä voi enää pelata. Toinen pelaa varsin iloisesti vielä 25 fps:n tahtiin, mutta toinen pitää tätä jo kidutuksena. Täytyy muistaa, että valtaosa testeistämme ajettiin täydellä reunanpehmennyksellä ja asetuksilla, joten jos näistä on valmis tinkimään, 8800GT suorittanee tehtävänsä pelinäytönohjaimena moitteetta pitkälle tulevaisuuteen. Mihin suuntaan pelit lähtevät tästä kehittymään, on vaikea ennustaa mutta DirectX 10 -yhteensopivuus ja jo nyt loistava hinta pitänevät 8800GT:n pitkään pelikoneiden sisuksissa. Toivommekin, että nVidia saa pian uutta nopeutta G92-piirien ja korttien valmistukseen.
  Realiaikainen hinta:


  Kysymyksiä, kommentteja? Vieraile MetkuModsin forumilla.

  Lisätietoja

  XFXForce

  Aiheeseen liittyvät artikkelit Metkussa  Project: LogiNoki

  Foxconn 8600 GTS

  7600GT Roundup

  TransTFT  Sivut:  1 2 3 4 5 


   
    Content in english!
    Sisältö suomeksi!

   Google

   .:Back to top Bandwidth by Mpoli

  Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
  All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
  All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy