MetkuMods

Xigmatek Coolerit

XP-S964 & HDT-S1283
Kirjoittaja: Jouni 'Jipa' Vasama
Julkaistu: 02.04.2008
Valmistaja: Xigmatek.
Tuoteryhmä: Jäähdytys
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Nykyisillä coolerimarkkinoilla massasta erottuminen ja jonkin uuden ominaisuuden lanseeraaminen on hyvin vaikeaa. Vaikka valmistaja onnistuisikin keksimään täysin uudenlaisen jäähdyttimen, suhtautuu suuri osa käyttäjistä keksintöön epäillen jo ennen ensitestejä. Kupari johtaa lämpöä paremmin kuin alumiini ja osien tuottaessa yhä enemmän lämpöä, valtasivat kupariytimelliset ja täyskupariset coolerit nopeasti markkinat. Nyt voisi olla edessä seuraava edistysaskel.

Heatpipet johtavat lämpöä tiettävästi vielä paremmin kuin kupari, joten miksei heatpipet ole suoraan kosketuksissa prosessorin kanssa? Tällä kertaa testiin saapui jäähdytin Xigmatekiltä, jossa juuri tämä ajatus on toteutettu. Lisäksi testattavaksi saapui saman valmistajan perinteisempi ja hieman pienempi malli.

XP-S964 & HDT-S1283

 

Xigmatek XP-S964 & HDT-S1283 Heatpipe Coolers Review
 

Xigmatek XP-S964 & HDT-S1283 Heatpipe Coolers Review
 

Pakkausten etupuolilla on pienet ikkunat, joista sisällä olevan coolerin näkee avaamatta laatikkoa. Takapuolelta puolestaan löytyy tärkeimmän speksit. HDT-S1283:n pakkauksessa on myös suuri kuva, joka esittelee jäähdyttimen erikoista pohjaa. Kaikenkaikkiaan Xigmatek on pitänyt kiitettävän informatiivisen ja hillityn linjan pakkaustensa kanssa ja itse tuotteet on suojattu hyvin kuljetuksen kolhuilta.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy