MetkuMods

Zowie AM -pelihiiriKirjoittaja: Lauri 'lauri_lr' Rahtu
Julkaistu: 29.04.2012
Valmistaja: Zowie
Tuoteryhmä: Hiiret
In English In English
Suomeksi Suomeksi
 

Zowie AM

 

Zowie AM -pelihiiri -
 

Zowie AM:n muotoilu on varsin yksinkertaistettu, ja hiiressä onkin vain viisi nappia; vasen ja oikea nappi, rulla ja kaksi peukalonappia. AM:n pinta on viimeistelty soft-touch -materiaalilla, ja hiiri tuntuukin kädessä miellyttävältä. Hiiri on myös muotoiltu molempikätisille, joten se on symmetrinen.

Rulla käyttää optista tunnistinta mekaanisen sijaan, minkä ansiosta rullan eliniän pitäisi olla huomattavasti pitempi.

 

Sivusta

 

Zowie AM -pelihiiri -
 

Myös hiiren oikealla puolella on peukalonäppäimet, joten oikeastaan hiiressä on kaikkiaan seitsemän nappia, joista viisi toimii samanaikaisesti. Oikean puolen peukalonapit ovat tarkoitettu vasenkätisille.

Kätisyystilaa voidaan vaihtaa ilman ohjelmistoa. Mikäli haluat käyttää Zowie AM:ää oikealla kädellä, paina hiiren oikea nappi ja rulla pohjaan, ja kytke samalla USB-liitin tietokoneeseen. Vasenkätinen tila kytkeytyy painamalla vasenta nappia ja rullaa.

 

Pohja

 

Zowie AM -pelihiiri -
 

Pohjassa on kaksi suurta liukutassua, tarra, josta löytyvät hiiren tiedot, DPI-kytkin ja optinen sensori. Sensori on sijoitettu tarkalleen keskelle hiirtä, ja siinä on erikseen suunniteltu linssi, joka mahdollistaa erityisen matalan nostokorkeuden (1,5 mm - 1,8 mm). Sensorin malli on ADNS-3090, jonka pitäisi olla paras mahdollinen ennustamaton sensori. Tämä on luultavasti suurin yksittäinen tekijä pelaajille.
Sivut:  1 2 3 4 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy