MetkuMods

Project Spire

Kirjoittaja: Ville 'Willek' Kyrö
Julkaistu: 16.10.2005
Kulut: ~200 euroa
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Johdanto

Idea tähän koteloon tuli, yllätys, toisesta kotelosta. Joku oli tehnyt vaakatasoisen htpc-kotelon käyttäen pleksiä ja puuta vuorotellen kerroksina. Tässä kotelossani ajattelin käyttää pleksiä kerroksina, mutta jättää väliin ilmaraot saadakseni aikaan läpinäkyvän efektin ja hyvän ilmankierron. Saadakseni tarkalleen samankokoisia paloja, ja kirkkaat reunat, päätin tutustua laser-leikkaukseen.

Virtalähde

Aloitin projektin ostamalla halvimman 300 W virtalähteen mitä (silloisella) Ljh:lla oli tarjota. Ostin halvimman koska takuu lähtisi kuitenkin, kun sitä alkaa modaamaan, enkä ollut edes varma että se edes toimisi sen jälkeen kun sille oli tehty kaikki tarvittava. :) Ideana oli poistaa virtalähteestä metallikuori, ja vaihtaa siilit, jotta sekä virtalähde, että prosessori voitaisiin jäähdyttää vain yhdellä tuulettimella.

 


PSU

 


PSU

Poistin alkuperäiset siilit ja korvasin ne "lämmönjohtimilla". Onnekseni siilit olivat kiinni vain ruuveilla piirilevyssä, eikä juotettuina niinkuin halpispowereissa yleensä. Tarkoituksena oli johtaa osa lämmöstä alumiinirivoilla runkoon. L-muotoisten alumiiniripojen kiinnitys oli aika hankalaa, koska ruuvimeisselini eivät mahtuneet kunnolla komponenttien väliin.

 


PSU

Tässä virtalähde on kiinnitettynä isompaan alumiininpalaan, josta myöhemmin tulee osa kotelon runkoa.



Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Notice!
En ota mitään vastuuta tuhoutuneesta tai hajonneesta laitteistosta tai sen osasta.

Disclaimer! I will not take any responsibility for any destroyed or damaged hardware.





 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy