MetkuMods

Assembly '05

Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 02.08.2005
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Alkulause

Assembly '05 on eräs maailman suurimmista demo- ja LAN-tapahtumista. Tämän vuoden "assyt" olivat järjestyksessään jo neljännettoista ja kasasivat saman katon alle noin 5000 kävijää yli kahdestakymmenestä maasta. Tapahtuman päätukijoina toimivat tänä vuonna Microsoft, ASUS ja ZyXEL ja muina sponsoreina yrityksiä kuten Sony, AMD ja ATI.

Ohjelmoijat, graafikot ja muusikot kilpailivat yli 20 eri kategoriassa ja joiden palkintojen yhteisarvo nousi yli 70.000 dollarin. Pelaajiakaan ei unohdettu sillä tänä vuonna Assembly toimi myös ensimmäisen kerran kansallisen World Cyber Games (WCG) -karsintakilpailun näyttämönä. Counter-strike ja WarCraft III: The Frozen Throne ovat pelisarjat joiden parhaat pääsevät kilpailemaan finaaleihin Singaporeen marraskuussa 2005 ympäri maailmaa pidettyjen karsintojen voitajia vastaan.

 


Hartwall-Areena


Pääareena

Hartwall-Areena oli jälleen täynnä vilkkuvia monitoreja, isoja kajareita, modattuja koteloita ja suuria varastoja valmisruokaa ja energiajuomaa. Koska tämä oli allekirjoittaneen ensimmäinen visittii Assyille, koetankin näyttää mitä ensikertalaiselta jäi tapahtumasta mieleen. Olen varma, että missasin yhtä ja toista sillä samanaikaisesti tapahtuu niin paljon mutta toivottavsti saat jonkinlaisen käsityksen mitä Assyillä on tarjottavanaan.

Yläpuolella oleva kuva on ensimmäisestä kerrasta, kun astuin jalallani pääareenalle sisään. Koska pelaajat pitävät kuulokkeita pelatessaan, salista kantautuva ääni oli yllättävän kohtuullista. Toki seassa on popittajia joiden täytyy saada muutkin kuulemaan millaisesta musiikista he pitävät mutta järjestäjät valvovat tarkasti desibelirajaa ja ottaat kantaa jos joku innostuu kovinkin rankasti huudattamaan. Astuessasi saliin pääset "Assytunnelmaan" välittömästi sillä kontrasti kirkkaan auringonvalon ja tämän välkkyvän monitorimeren välillä on melkoinen. Tervetuloa Assembly '05:een!
Sivut:  1 2 3 4 5 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy