MetkuMods

Embryo Zero

Kirjoittaja: Antti Hakala
Julkaistu: 16.10.2006
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Kannettavan tietokoneen pieneen näyttöön kyllästyneenä päätin siirtyä takaisin pöytäkoneiden maailmaan. Osia valitessa huomasin, ettei mikään valmiista ATX-koteloista ollut minulle sopiva. Päätin siis rakentaa kotelon itse ja suunnittelin jopa säästäväni rahaa. Lopulta itsetehdystä kotelosta tuli kalliimpi kuin kaupasta ostettuna, mutta nyt kotelo on yksilöllinen ja makuani vastaava. Lähtökohtana rakentamiseen käytin 2002-2003 kesken jäänyttä kotelonraatoa.


Tässä alkutilanne koko loistossaan. Veljeni leikkasi ikkunan vuosia sitten suunnitelmani mukaan. Kotelo jäi keskeneräisenä varastoon ja ajattelin, että nyt olisi hienoa saattaa se valmiiksi. Kotelon etulevy on hukkunut, mistä seuraa lisätyötä. Ensimmäinen askel on selvittää 3D-mallinnuksien avulla, millaiseksi tämä metallikasa voidaan muuttaa.


Muutama tunti 3D-Studion ääressä ja kopan muoto näyttää sopivalta. Värien valinta ei ole yhtä helppoa, sillä vaihtoehtoja on paljon. Aluksi ajattelin käyttää modauspiireissä harvinaisempaa oranssia, mutta kyllästyin siihen nopeasti. Loppujen lopuksi päädyin paljon perinteisempään värimaailmaan.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Notice!
En ota mitään vastuuta tuhoutuneesta tai hajonneesta laitteistosta tai sen osasta.

Disclaimer! I will not take any responsibility for any destroyed or damaged hardware.

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy