MetkuMods

FlashPEZ

Kirjoittaja: Jani 'Japala' Pönkkö
Julkaistu: 15.05.2005
Vaikeusaste: 1 Dremel - Helppo ; 5 Dremels - Vaikea
Tarvittava aika: Yhteensä 40 minuuttia
Hinta: PEZ: 4 euroa
Flash: ~30 euroa
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Intro

USB-muistitikut eivät ole mikään uusi aihe. Me kaikki olemme niitä nähneet ja valtaosa varmasti käyttänytkin niitä. Meillä modaajilla kun on tämä ihmeellinen tarve päästä muokkaamaan atk-romua mieleiseksemme. Päätinkin vilkaista, mitä näille muistitikuille voikaan tehdä. Tämä modi ei sinällään ole uniikki, mutta ehkäpä väliin onkin hyvä katsoa, miten muiden ideoita voi parantaa haluamaansa suuntaan. Tällä kertaa tarkoituksena on siis yhdistää PEZ-karkkikone tällaisen USB-muistitikun kanssa. Voit missata koko modin pointin tai rakastua siihen saman tien, mutta ei anneta sen häiritä meitä vielä tässä vaiheessa.

 


PEZ

PEZ Candy Inc valmistaa jos jonkinmoisia PEZ-koneita. Laitteen perusajatus on jokaisessa kappaleessa sama, mutta sen "pää" vaihtelee teeman mukaan. Joissain tapauksissa myös runko voi olla osa teemaa, mutta kauppojen hyllyiltä löytyy enimmäkseen näitä vakiomuottiin perustuvia laitteita. Teemoihin sisältyy esimerkiksi Star Wars -hahmoja, Ihmeperhettä, Disney-hahmoja, rekkoja, lehmiä jne. Vaimoni hankki minulle tämän PEZin, jonka hahmona on vauva Ihmeperhe-elokuvasta ja tämä toimi myös laukaisimena koko modin aloittamiseen. Tämän jälkeen kiersin kaupungin läpi etsiessäni muita soveltuvia PEZ-hahmoja, mutta petyin valikoimaan melkoisesti ja onnistuin löytämään vain tämän karvaista lehmää esittävän tapauksen. Ehkä ei tietokonenörtille paras vaihtoehto, mutta muutakaan ei löytynyt. Oikeasti! :)Sivut:  1 2 3 4 5 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Notice!
En ota mitään vastuuta tuhoutuneesta tai hajonneesta laitteistosta tai sen osasta.

Disclaimer! I will not take any responsibility for any destroyed or damaged hardware.

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy