MetkuMods

Project: HybRed

Kirjoittaja: Ville 'Willek' Kyrö
Julkaistu: 12.09.2006
Vaikeusaste: 1 Dremel - Helppo ; 5 Dremels - Vaikea
Tarvittava aika: 150 hours
Hinta: 100-150 euroa
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Olen aina pitänyt pienistä tietokoneista. Osittain siitä syystä, että ne ovat esteettisempiä, ja myös osittain siitä, syystä että käyn paljon LANeilla ja kantaminen ei ole mielipuuhaani. Joku voi tietysti ihmetellä että "mikset vaan osta kannettavaa?" No, pelaamiseen kelpaavaa kannettavaa ei saa lähellekkään normikoneen hinnalla, ja kannettavan päivitys on mahdotonta. En pidä Shuttlen kaltaisista kuutiokoneista ja niiden jäähdytysratkaisut ovat aina vähän niin ja näin. Miksi edes tyytyä kaupallisiin ratkaisuihin, kun muutenkin rakastan modaamista ja koteloiden rakentelua.HybRed

Tällä kertaa yritin rakentaa mahdollisimman kätevän LANikoneen, joka olisi helppo kuljettaa, mutta tarpeeksi tehokas tämän päivän peleille. Miksi siis kantaa montaa laatikkoa, kun voisi kantaa vain yhtä. Ajattelin, että tietokoneen voisi integroida näyttöön. Tämä on tietysti sinällään jo vanha idea, esimerkiksi Apple on toteuttanut sen iMaceissä. Lisäksi olen nähnyt CRT-monitoreihin integroituja koneita ja koneen koteloita, joihin on laitettu TFT kylkeen. Heitetään siis mukaan vähän LEDejä ja outoja jäähdytysratkaisuja ja toivotaan, että saan jotain hienoa aikaiseksi.

Koteloon alunperin suunnittelemani socket A -emolevy päätti sanoa työsopimuksensa irti kesken rakentelun, ja minun täytyi päivittää konetta. Vaihdoin Athlon XP 2500+:sta ja agp GeForce 6600GT:stä Athlon 64 3500+:aan ja pci-e GeForce 6800GT:en.
Sivut:  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Notice!
En ota mitään vastuuta tuhoutuneesta tai hajonneesta laitteistosta tai sen osasta.

Disclaimer! I will not take any responsibility for any destroyed or damaged hardware.

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy