MetkuMods

MOO6

Midi-koskettimisto - Moo6 - "in the spirit of the Moog"
Kirjoittaja: Antti Hakala
Julkaistu: 30.01.2007
In English In English
Suomeksi Suomeksi

Esipuhe

Modaamisen rinnalla toinen harrastukseni on musiikin teko, tärkeä apuväline siinä on midikoskettimisto. Oma Casio CTK 530 keyboardini on todella ruman näköinen, joten modaamisen tarve on jälleen ilmeinen! Käytän tässä projektissa mahdollisimman minimalistista suunnittelua josta pidän. Modatun keyboardin pitää olla tasapintainen, sillä sen päälle tulee tietokoneen näyttö. Koskettimiston omat kaiuttimet voi poistaa, koska sitä ei käytä äänien kuunteluun, vaan midikomentojen lähettämiseen tietokoneelle. Tämä johtaa toiseen helpotukseen suunnittelussa, sillä ainoa tarvittava toimintonäppäin on virtakytkin. Ylin kuva näyttää 3d studiossa tehdyn suunnitelman ja pienemmät kuvat selvittävät alkutilanteen. Alkuperäinen muovikotelo on todella kalteva eikä sen päällä pysy mikään näyttö.

Projektin suurin haaste on raha, sillä päätin tehdä uuden koteloinnin nollabudjetilla. Kaikki käytetyt materiaalit ovat ylijäämää Embryo Zero -kotelosta ja muista vanhoista projekteista.
Sivut:  1 2 3 4 


 
  Content in english!
  Sisältö suomeksi!

 Google

 .:Notice!
En ota mitään vastuuta tuhoutuneesta tai hajonneesta laitteistosta tai sen osasta.

Disclaimer! I will not take any responsibility for any destroyed or damaged hardware.

 .:Back to top Bandwidth by Mpoli

Copyright © Metku.net, All Rights Reserved.
All content and graphics in MetkuMods are sole property of Jani Pönkkö and may not be reproduced or copied in any manner without written permission from him.
All brand names, trademarks and copyrights are the property of their respective owners.Privacy Policy